Angleščina

vsem se vam zahvaljujem za vse nasvete, spletne naslove, naslove knjig, učbenikov,... ariella
Tudi z moje strani hvala, ker bom nekaj navedenih spletnih strani v nadaljne uporabila. Marna
nincika, ariella, marna, pa ne pozabit nepravilne glagole, sedaj, ko v Evropi ni več meja, na prejšnjih mejah bodo jezikovni policaji kontrolirali znanje nepravilnih glagolov, da ne boste padle v kakšne težave. ežoj
ežoj - darkad
se da kje na internetu naročit knjigo s cd-jem: New English File ( Oxford),iščem pa nič ne najdem ariella
Pozdravljeni, vsi skupaj.Bi se oglasila na temo anglreščina na Dobi. Doba Maribor kjer trenutno sama študiram na daljavo, ima v svojih programih za VI. stopnjo dva tuja jezika, ki se jih bomo učili s pomočjo posebnega programa - s slušalkami - preko interneta. Baje se kar dosti naučiš, saj je program prirejen tako, da te ne spusti naprej, dokler pravilno ne izgovoriš zahtevanega. Žal pa ne vem, če je možnost tovrstnega učenja tudi posebej, ne zgolj v sklopu letnika. Mene osebno je že kar malo skrbelo, kako bo šlo, glede na to, da sem nemec, pa imam k sreči nečaka, ki ni najbolj jezikovno nadarjen in je ravnokar zabatiral pri nepravilnih glagolih; vam povem, da znam po zadnjih dveh urah dela z njim že skoraj toliko, kot v treh letnikih srednje šole, ha ha. Pa veliko uspeha vsem pri učenju, helenag

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti