Oh, Kyara ti si pa zahtevna, kupi si revijo bonbon in boš še več izvedla, sem se odločila da bom skrivnostna![]()
.
Pravzaprav, ali ste kdaj slišale za to revijo? Pri nas v lekarni se jih dobi.
Anamarija
Oh, Kyara ti si pa zahtevna, kupi si revijo bonbon in boš še več izvedla, sem se odločila da bom skrivnostna![]()
.
Pravzaprav, ali ste kdaj slišale za to revijo? Pri nas v lekarni se jih dobi.
Anamarija
Sem šla v lekarno in mi niso hoteli prodat...tako, da punce moje brez miganja očitno ne bo šlo.
Mislila sem, da bom lahko jedla, ležala in spila tabletko... sem pa začela ponovno kuro z jabolčnim kisom.
Joze2, hvala za pametne nasvete!
AnamarijaNima kaj škoditi tako so mi v lekarni rekle, jaz sem jih kupila, Jemlje se jih 3x dnevno pred obroki, ne sme se shujšati več kot 1/2 kg na dan.
"Kura" traja 20 dni, torej jih je 60 kom, stanejo 18,33 Eurov, jah, sem precej svojeglava. Čez dva tedna vam poročam o rezultatih.
Lep dan vsem!
Nekaj zelo pomembnega sem pozabila napisati, v bistvu po jemnaju teh tablet ne čutiš željo po hrani, torej nekaj resnice bo...
Anamarija ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bovla z metuljčki

Kraljevska jajčka s holandsko omako