Predpasnik

Zanima me ali mogoče veste za kakšno trgovino, kjer imajo postro izbiro predpasnikov. Ne iščem "smešnih" predpasnikov, o kakršnih je že bila tema na forumu, pač pa želim kupiti lep predpasnik s kakšnimi "kuhinjskimi" motivi ali lepim vzorcem. Mogoče poznate kakšno trgovino v Ljubljani ali okolici kjer prodajajo lepe predpasnike ? Hvala in lep pozdrav.

lonalina

V Lesnini na Brdu pri Ljubljani sem jih pred časom videla, izbira je bila pestra. kako je zdaj, ne vem. rimljanka
V BTC-ju, tam kjer se igra odbojka na mivki, ulica zraven Citroena... greš proti Mulerju, na levi strani je ena trgovina (prej je bila nasproti Emporiuma, kjer je sedaj Zara) - imaš zelo lepe predpasnike, celo iz džinsa. "Bala" zraven Name tudi ima pestro izbiro. Ali pa ga daj šivat Urhu v Preserju. Pozdravček!
Razne predpasnike izdeluje ŠIVILJSTVO KLAKOČAR, Sr. Bela 41, 4205 PREDDVOR. Včasih so prodajali tudi na tržnicah. Za "stare mame" se pri njih dobijo tudi "haljice" (po gorenjsko: vse sorte "fertahov"). jankica
lepe imajo tudi v Rutarju na Rudniku v Ljubljani. Jaz imam rumenega z velikimi limonami, vem, da so ga imeli tudi z jagodami in še več različnih lp Scorpy
Bala v centru Lj. - zraven Konzorcija in Bala v Šiški pri stari cerkvi, zraven 99 cent shopa. Veri
zadnjič sem vidla zlo lepe predpasnike v ljubljanskem rutarju, sicer jih niso meli velik, so pa bli res lepi. bili so črtasti, v lepih barvah (eni v bolj v rdečih in oker odtenkih, eni bolj v modrih,..). zlo so mi bli všeč, me je kar zamikalo, da bi enega kupila, ampak sem vedela, da ga ne bi nikoli uporabljala, ker nikoli ne kuham v predpasnikih. -
Res najlepša hvala vsem za pomoč. Zagotovo bom našla lep predpasnik v eni izmed številnih trgovin, ki ste jih predlagale. Hvala. lp lonalina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti