Angleški kolač
Tudi jaz sem bila deležna predstavitve tega "čistilnega čudeža" in moram priznati, da bi se ga dalo pri nas uporabiti v precej primerih. Pri vsem tem pa me moti cena, ki je odločno previsoka. Podobno uporabna se mi zdi igea practic, ki pa je neprimerno cenejša. Sedaj pa me zanimajo izkušnje z enim in drugim čistilcem....
katjushkaanaboleyn, hvala za namig, sem našla kar nekaj variant, ki bi znale priti v poštev....
katjushkaJaz sem se potem odločila za nakup sakure, vendar sem našla rabljenega (vendar verjetno zelo malo, ker je izgledal res kot nov) za vso "opremo" (tudi parni čistilec) za 570€. Tega denarja je še vreden, vendar dobrih 3000 € pa nikakor ne. Pare še nisem preizkusila, globinec je zelo v redu, tudi čistilec za sedežne in tepih se je v redu obnesel... Všeč mi je, ker se filtrira z vodo in ne spušča v zrak nazaj določen del prahu, kar je pri nas, kjer imamo alergike precejšnjega pomena...
katjushkaNavezujem se na temo Sakura, ali kdo ve kje kupiti rezervne dele od tega sesalca? Jaz ga imam od 2006 in ga uporabljam redno ob vsakem sesanju nikoli se mi ni pokvaril sem pa polomila oziroma obrabila določene dele. Nikjer na internetu ne nejdem kontakta kjer bi lahko to kupila.
Prosim če kdo, ki to bere ve naj mi sporoči,
lp
sesalecKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Angleški kolač

Schwarzwald kocke