Iskanje po forumu
17. nov 2006 10:01
Ampak na levi strani je samo iskanje med recepti, jaz pa hočem nekaj poiskati med starimi forumi.
17. nov 2006 10:02
Maychi hvala stokrat. Točno to sem iskala.
17. nov 2006 10:05
Dekleta ste že sama našla vidim
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
17. nov 2006 10:10
Juhuhu, zdaj pa dela. Hvala jernej.
17. nov 2006 10:11
Jade, na levi strani imaš temo "druženje" v njej podtemo forum in tam "iskanje" in s to funkcijo iščeš po forumu, podobno kot za iskanje med recepti. Ni za kaj, rada pomagam, če me kdo ne prehiti
17. nov 2006 13:31
Blanchy, hvala, ampak ni pravo!! To sem v bistvu našal tudi sama, ampak v mislih imam en drug izračun ... Skoraj prepričana sem, da je bil Sarin (sara.vidmar) Zraven je bilo še kar nekaj komentarjev ...
17. nov 2006 13:37
Iskalec po forumu zaenkrat išče le po prvih sporočilih (temah) ne po vseh!!! Tako je bilo tudi prej. Bo pa v prihodnje lahko po vsem iskal. Če so bile cene v notranjih sporočilih, tema pa nima teh ključnih besed, ne boste našli.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
17. nov 2006 13:54
Jernej, hvala za pojasnilo! Ne spomnim se naslova teme; se mi pa zdi, da s ceno kruha ni imela nobene zveze. Mogoče niti s kruhom ne ...
17. nov 2006 14:02
ja točno take teme so težava
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Kakijeva nevesta

Kitajski kruh