Hm, nič nisem naredil, morda je to posledica od ponoči, ko sem slikam spreminjal velikost na večjo...

Hm, nič nisem naredil, morda je to posledica od ponoči, ko sem slikam spreminjal velikost na večjo...
Jernej, samo da zdaj dela, pa sem
!
![]()
![]()
pozdrav,
Jernej, kako izklopim zid - slike - na desni?
LP
DrejčekNe moreš izključiti zidu, to je del vsebine Kulinarika.net
Pozdravljen, Jernej, sporočam, da na Zidu nekateri smeškoti ne primejo, recimo
. Prosim, a lahko ob priliki (se ne mudi) preveriš, če je takih še kaj? Tudi tukaj prime le, če kliknem nanj, če pa ga izpišem [bljak2] ali skopiram besedilo z oglatim oklepajem vred [bljak2], pa ne - opazila sem že v predogledu.
Hvala vnaprej in lp,
Katarinči
Sporočilo je spremenil(a) Katarinči dne 10. 2016 12:29
Popravljeno, hvala za opozorilo.
Hvala ![]()
Jernej, kdaj boš utegnil popraviti napako, ko klik na puščico 'novo od zadnjega obiska' na levi strani linka ne prime, ampak prikaže prvo stran?
DrejčekTole iskanje zadnjega posta na forumu tudi mene že nekaj časa moti. Pri mnjenjih pod receptom deluje normalno, v forumu pa vrže na prvo stran.
Nena
| drejcek je napisal/a: |
| Jernej, kdaj boš utegnil popraviti napako, ko klik na puščico 'novo od zadnjega obiska' na levi strani linka ne prime, ampak prikaže prvo stran? Drejček |
Drejček, izgleda, da imava to napako le midva?? Malo je res zoprno, a bo že, a ne?
Cila
PS: To se dogaja samo na Google Chromu, na IE je pa v redu. Ob priliki bom preverila še na Mozilli.
Sporočilo je spremenil(a) Cila dne 19. 2016 07:01Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčne rožice

Bujta repa