Korenčkova juha
Tudi jaz sem šla v trgovino ki prodajajo fotoaparate in sem se prepustila prodajalcu da mi je svetoval in predlagal nekaj podrobnosti o fotoaparatov.
Sama sem mu edino omenila kaj bi približno rada ,nakar mi je svetoval NIKONA L100 ,vse mi lepo razloži in naknadno sem kupila tudi baterije za polnjenje kar mi je tudi svetoval saj so bile zraven priložene čisto navadne oziroma za enkratno uporabo.
Zdej pa se začnejo problemi kar sem bila zelo razočarana kajti začelo se je pri baterijah. Najprej sem uporabila baterije ki so bile priložene,medtem pa sem nafilala še baterije za polnit.
Baterije ki so bile za polnit dam v fotoapart in se nikakor ni hotel prižgat,nakar sem besna odhitela v trgovino kjer sem ga kupila in mi drug prodajalec pove da edino ta fotoaparat ne sprejema baterij za polnjenje. Čisto sem znorela saj lahko bankrotiram glede baterij da jih kar naprej kupujem,nakar so se nekako potrudili in poklicali servis da se da nekako nadgradit da se potem lahko uporabljajo tudi baterije za polnit .
Hočem samo povedat da bi morali imeti glede aparatov tudi strokovnajke v trgovinah saj takrat ko kupuješ ne moreš vsega vprašat pa tudi nismo vsi vsevedi.
Na servis ga še nisem nesla ker si me to zgodila ravno zdej in upam da mi rešijo problem drugače aparat vrnem in zahtevam denar.
vsem lep nakup
-pika
| kozamurnik je napisal/a: |
| ( a si na dopustu?!) |
Ja, sem bila v ZDA!
AnamarijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Korenčkova juha

Polnjene paprike