Naša zgodbica

teniske, trenirka, majica, pa kapa, saj je že kar mraz, Pa CD player, da mi ne bo dolgčas, sedaj pa samo še da se brcnem čez prag, pa bo. Dolores
Ravno danes poteka rekreativni tek. Za začetek bo kar ok, toliko, da vidim koliko kondicije še premorem. Julija Sporočilo je spremenil(a) Julya dne 07. nov 2006 08:49:42
Samo, da ne končam s kako virozo pri vsem tem mrazu. S smrkljem v nosu ne bom ravno privlačen za ... Loni Makaroni
...buckaste al vitke,ah,saj ni važn,sam da migajo vse slovenske ritke... Vesna Leben
Bom šel v soboto na pohod od Litije do čateža, uau, tam ziher najdem kakšno mično in tud kondicije bom mel že kar dovolj, da zašarmiram tko kot sam jaz znam, .... peresce
pa bom priletel še do Zagreba ali pa še naprej... buča
če se ne bom raje odločil, da bi raje v Čatežu ostal, šel v gostilno k Ravnikarju ali k Mrharju, da se tam končno .............. Veronika
.. pošteno najem, pa kak glažek zvrnem. Julija
"še en glažek,ne gremo še narazen,ne gremo še domov...hik,hik" Vesna Leben
.. je v gostilni preveč lepo. Pa noben me ne sekira. Julija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti