Naša zgodbica

brkatega mesarja, ki naj se raje zapodi za sosedovimi mastnimi svinjami, saj bo imel potem ...... Veronika
zvrhan škaf debelih, mastnih klobas ampak, tu bi bil pa majčken problem, ker nebi mogel vseh odpeljati na dimljenje sam.Ker nima pomočnika, ta mu je namreč lani.... Kristina
...pobegnil,ker je moral sam peljati na dimljenje veliko klobas, jedel pa jih je samo brkati mesar,pa še... *veki*
... vse dobre babnice mu je speljal, vključno s teto Maro, ki mu je obljubila večno zvestobo, potem pa ... Julija
pobrala denar iz banke, vzela avto in kovčke polne krasnih stvari in ... buča
... in izginila neznano. Čez nekaj časa pa je po pošti ... Lep dan in veliko se smejte
...dobil plačilni nalog zaradi prehitre vožnje. madona, je zaklel, pa saj nisem jaz vozil, če mi je baba avto odpeljala, zdaj pa še naj plačujem kazni... jass
Toda teta Mara mu je samo vrnila grdobijo, ki jo je storil njej in otrokom, ko ... Dolores
...jih zadnjič ni prišel iskat z avtom na dogovorjeno mesto kot so bili zmenjeni, da so morali več ur čakati na avtobus... (: veki :)
in potem se je vlil še dež... nektarina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti