Steklo za kuhinjska vrata

anka  

član od: 7.9.2005

sporočila: 4627

tema odprta - 11. okt 2006 13:59 | ogledi: 2.406 | odgovori: 4

Pozdravljeni!

Ne vem, ali ste že kaj govorili o tem na forumu ali ne, pa tudi nimam plus paketa in mi iskalnik omogoča poiskati le eno stvar, zato odpiram novo temo.

Namreč v kuhinjskih vratih imam še vedno le okvir vrat, polnila (steklenega) pa še ne in sedaj sva že skoraj sve leti v hiši, pa bo res že čas, da tudi to stvar urediva, ne samo zaradi izgleda, tudi zaradi tega, ker upava, da se bo potem v prostoru zadržalo več toplote.

Pred leti sem na sejmu v Ljubljani (gospodarsko razstavišče) videla lepe možnosti steklenih polnil (peskano, brušeno, kaljeno steklo, vitraži, ipd.), ampak seveda če smo že takrat zbirali kataloge, jih sedaj nimamo več, sploh pa ne po selitvi.

In sedaj ne vem, katere so bile te steklarne, na internetu ne najdem ali pa ne znam poiskati nobene fajn možnosti oz. steklarne, ki bi to izdelovala in vas prosim za nasvet, če mogoče veste, katera steklarna se ukvarja s tem, izdeluje steklena polnila za notranja vrata, če mi lahko katero priporočite in podobno ....

Že sedaj se za kakršno koli idejo lepo zahvaljujem in prav vse lepo pozdravljam!

anka

MALČICA  

član od: 8.6.2006

sporočila: 451

11. okt 2006 14:10

Nama so na Vrhniki v Likotu, kjer sva kupila taka vrata, svetovali Steklarstvo Kralj, ki je tudi na Vrhniki. Sva jih kar direkt tja pelala. Izbira je taka, da dol padeš, pa tudi glede na ceno. Midva sva dala različne barve in strukture stekel, ki jih je povezal z zlatimi križi. Zelo lepo. Sicer je rekel, da ne smeva imeti prepiha, ker bo šlo steklo ven, pa vendar ta vrata že deseto leto stojijo in šipa je še cela. Upam, da ne bo ravno danes šla po gobe. Tega imaš veliko. Eden je tudi na Viču v Ljubljanai, steklarstvo Omahen. Najbolje, da pogledaš na internetu kar pod steklarstvo. Lepo izbiro ti želim, pa ne glej preveč na ceno, ker to je le za nekaj let. Malčica

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8702

11. okt 2006 14:26

Jaz sem že nekajkrat šla h steklarju v Mostah... ne vem kako se pišejo, imajo pa delavnico (halo) v Fužinah, na isti strani kot je Jurman - po Zaloški proti Polju. Prvo je Peugeot, malo naprej je pa steklarstvo. Upam, da sem pomagala Pozdravček!

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

11. okt 2006 14:35

Vsak mizar, ki da kaj nase, ima bodisi stalno poslovno sodelovanje tudi s steklarjem, ali pa ve za kakšnega. Išči pod "izdelavo notranje opreme", "oblikovanje pohištva" in bo stric gugl zanesljivo kaj našel. Vendelina jr.

anka  

član od: 7.9.2005

sporočila: 4627

13. okt 2006 14:52

Hvala za nasvete, malo bom pobrskala po netu, malo poklicala, nekaj že moram najti, da mi bo všeč. anka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti