Jernej, saj Laura dopiše svojo zahvalo, potem pa vse skupaj citira. Če boš pogledal, je na koncu vsakega posta njen dopis.
lp
alexis
Poseben prisrcen pozdrav vam..........
Dobrodošla med nami, Laura. Lep pozdrav tudi iz sončnega Prekmurja.

Kyara
Dobrodošli Laura in Teja. Sedaj bo na kulinariki še bolj pestro, saj dobiva svetovne razsežnosti.
Lp
Dolores
Laura,
meni je vsak dan zelo prijetno v družbi kulinarike in njenih članov
Dobrodošla in lep pozdrav iz Trsta
luna72
| jernej je napisal/a: |
| giorgio401, zakaj pa ti citiraš vsako sporočilo, spodaj pa nič ne napišeš? [jernej] Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
Oglas
| Kyara je napisal/a: |
| Dobrodošla med nami, Laura. Lep pozdrav tudi iz sončnega Prekmurja.[deteljica][sreca][ponev3srca] Kyara |
| Dolores je napisal/a: |
| Dobrodošli Laura in Teja. Sedaj bo na kulinariki še bolj pestro, saj dobiva svetovne razsežnosti.
Lp |
| luna72 je napisal/a: |
| Laura, meni je vsak dan zelo prijetno v družbi kulinarike in njenih članov Dobrodošla in lep pozdrav iz Trsta luna72 |
Hm, dekleta, a ste pomislile, da imamo zdaj še nekoga, ki nam lahko prevede kak recept iz italijanščine? Ko gledam italijanske revije, so zame žal uporabne samo fotografije, pa čeprav je recept videti še kako uporaben?
Girogio401¸, a lahko računamo na tvojo pomoč?
Kaj si morem, s kulinariko (in Kulslo) sem tako zasvojena, da vsakomur hitro najdem še uporabno vrednost???
Ciao, bella, Mamamia
mamamia
Dobrodošle Teja in Lavra!

!
Upam da vama bo prijetno v naši družbi!
lep pozdrav
val
Oglas
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.