9. nov 2006 14:04
Poleg tega pa ne pozabite, da je Bar licenčna oddaja... in da je že za licenco treba odšeti mastne denarce
9. nov 2006 14:04
Poleg tega pa ne pozabite, da je Bar licenčna oddaja... in da je že za licenco treba odšeti mastne denarce
9. nov 2006 14:19
Imuniteto dobi Grega!!! Itak... Pa ta avša se mu toook nastavlja. V koplalnici ga je spraševala, če bi jo pobral, če bi padla naga... Joj... Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 09. nov 2006 14:19:46 Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 09. nov 2006 22:41:48
9. nov 2006 16:04
Ines je komentirala, da je izbrala Gregorja, ker želi biti nevtralna in ve, da tako ne bo vplivala na odločitev preostalih članov. Da vidi, da imajo še neporavnane račune iz črno-belih časov in da naj se kar sami zmenijo. No, to je lepo od nje. Sam ne morem pa verjet, da se tolk na Jerija obeša, pa Gregorja draži...mislim no. Kako se kaj Tina počuti, ko to gleda?? Kje je tu sesterska ljubezen? Pa tudi malce neurejena se mi zdi. Frizuro ima bolj tako...pa razmazana je kar naprej pod očmi. Tega pri ostalih puncah nisem opazila... jasna
9. nov 2006 16:04
A res al kaj, noro. Ne,pomoje bi jo pustil na tleh ležat halooooo. Ne vem kaj naj si mislim o njej. Da je res ena navadna
9. nov 2006 20:36
Lidika, Jasna1 in Darja....najprej nisem imela namena komentirat vaših neumnih pripomb, samo da jo pa takole kritizirate brez osnove je pa sramota vašim glavam. Mislim da je to čisto normalen odnos med ljudmi, ki so si simpatični, pa tudi neurejena ni. Ima pač svoj stil. Pometite najprej pod svojimi predpražniki, ženske nevoščljive. Petra troja
9. nov 2006 20:59
drage moje punce Ines se ni nastavljala Jerneju...očitno ste vse narobe videle ...ampak Jernej je non stop dregal v njo, tudi ko je lepo sedela na kavcu je kar prišel in jo grabil iz kavca v svojo bližino, naslanjal svojo glavo k njej in ne vem kaj vse lahko naštevam...kar se tiče nevtralnosti pa je malo smešna bila njena izjava saj se je od samega začetka, ko je dobila to nalogo, da lahko zbira enega kandidata za ne vroči stol se je vedlo za Gregorja. Kako se nastavlja njenu to pa bomo še videli ? lahko preizkuša "vstrajnost do Tine " ali pa.......Glavno eden od "črnih" bo letel ven pustimo se presnetiti, upam da bo šla na stol zraven Jerneja še Bojana , samo če pa želijo močan in napeti boj pa bo na stolu sigurno sedel nasproti Žiga. vegeterianka
9. nov 2006 21:30
troja in vegetarinka, v celoti se strinjam z vama...pri jasni, darji in lidki pa imam nekako občutek, da se vztrajno postavljajo na stran fantov. Pri tem ne mislim, da ne bi smele izražati svojega mnenja, nekako sem se spotaknila predvsem ob nivo izražanja. LP katjushka
9. nov 2006 22:42
Ne, ne... jaz nisem na strani fantov. Ah, saj smo se zmenili, da smo tu ljubitelji Bara. S tem to potegne za sabo še nivo izražanja. Ker tudi na blogu ne pišem kot neka tercialna slavistka. Ste ve, ki ste tako na Inesini strani gledale s kartico, kaj se dogaja? In, a sem jaz prestaromodna... Nikoli ne bi šla tipu od moje sestre gledat, kako trdega, da ima. Pa nikoli ga ne bi iz tuša ven nekaj nagovarjala... In kolikor sem spremlala Tino in njeno užaljenost in dramatiziranje. Ne vem, če se res toook zabava ob gledanju Ines, čeprav ona trdi tako. Pa na blogu so ljudje podobnega mnenja. Da se je po dveh dneh pokazala kot lahka... In tudi slučajno nisem fouš. Podam svoje mnenje. Tudi jaz ne napadam nekoga POIMENSKO, če mi njegova izjava ni všeč. In tukaj se vidi tisti pravi nivo pisanja... (pa tudi o fantih sem kaj napisala, pa niste opazile? A se ve zdraven počutite užaljene, ker ste se preveč poistovetile z ženskami?) Glejmo in povejmo svoje mnenje naprej. Ne bit takoj zajedljive, če vam kaj ni všeč...
9. nov 2006 22:44
In kera od vas bi tolerirala tako obnašanje sestre? Jaz sem ravno danes razmišljala, morda se pa sploh ne razumeta dobro??? Morad sta pa prej nasprotnici ena drugi??? (potem že lahko opravičim Inesin odnos do Gregata, pa še to pogojno).
9. nov 2006 22:51
Spremljam Bar2. In razmišljam o odnosih med tekmovalci, ki me spominjajo na film Tudi konje ubijajo, mar ne. Žiga je velik razvajen otrok; če ni po njegovo kriči, grozi, potem se pa igre ne gre več. Po mojem bi prostovoljni vroči stol ne smel biti dopuščen. Se pa spominjam, da je pri 20 leti tale Žiga že samostojni podjetnik v očijevem podjetju. Mislim, da je nastala sitacija zan pravo trpljenje. Ali ste tudi drugi opazili, da se tekmovalci zelo veliko dotikajo, objemajo.Moški so zelo čustveni ( jočejo, nežni, vzkipljivi) in včasih čustev ne morejo obvladati. PRav Jernej je poseben: prvi večer šarmira Petro, spi s Tamaro ( kriva pa je ona), potem pa je do njih preveč kritičen. Zakaj se oveša na Ines: da opere občutek krivde do Tine, ali samo zato, ker je samec, ki tekmuje za prevlado v krdelu tako, da je hoče biti najbolj posloven in najbolj moški. Na vroči stol bi moral iti močan igralec, sicer bo ostal Jernej, ki je po moje zdaj celo moteč. Toliko o mojem mnenju. frinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Poširane hruške

Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom