| Nena-morje je napisal/a: |
Dolores, si me prehitela za nekaj minut! Tudi jaz se podpišem pod post vendelinejr in mammemie!Sem že mislila, da je nekaj narobe z mano, ker sem edina, daleč naokoli, ki takšnih oddaj ne gleda. Sem vesela, da nisem izmeček družbe[grin].So pa te oddaje povsod po Evropi in imajo ogromno gledalcev. Seveda pa se vsak sam odloči, ker, kot pravi jade, gumb ni daleč ....
Nimam pa nič proti tistim, ki to gledajo, bog ne daj!
Živi in pusti živeti[poljubcek]
Nena
Nena-morje |
Nena, praviš, da nimaš nič proti tistim, ki to gledajo, skoraj v istem stavku pa si jih označila za izmeček družbe. Mislim, da tudi tisti, ki gledajo, niso izmečki, saj je to le ena od vrst reality oddaj, ki so od vedno popularne. Mednje spada npr. tudi tednik, preverjeno in še kakšna od oddaj (prvi sta mi prišli na misel ti dve). Vsaka oddaja ima pač svojo ciljno publiko - nekomu se mogoče zdi zelo neumno gledati, kako se v Tedniku nekdo smili sam sebi in se Sloveniji prikazuje za ubogega ali kako se dva soseda kregata. Zato mislim, da se ne da kar tako gledalcev katerekoli oddaje označiti za izmečke družbe. Pač za vsakega nekaj.
matilda
Sporočilo je spremenil(a) matilda dne 25. sep 2006 14:05:41