Catering

Pozdravljeni! Vidim, da ste tako polni idej in informacij, da bom se jaz pristavila svoj piskrcek. Kaj pa na stajerskem koncu pozna kdo koga, ki se ukvarja s cateringom, recimo za poroke? (saj veste, raznasanje pijace, peciv, itd.) jana1
Kogoj (gostišče Petka) v Biljah, definitivno. Mi smo bili na eni poroki, kjer je bila njihova catering ekipa. Da ti oči padejo ven, kaj vse so pripeljali s sabo in pripravili. Njihova odlična hrana je pa tako ali tako poznana daleč naokoli.
tatjana, ne ni za novoletno zabavo, ampak za zabavo v januarju. takrat je lažje, ker je zatišje na področju zabav. mimika
Jana1 obrni se na : Dodatne informacije TUŠ CATERING: vodja gostinstva Andrej Brunšek, e-pošta: andrej.brunsek@tus.si http://www.planet-tus.com/slo/gostinstvo/cateri Preverjeno ustrežejo vsaki tvoji želji in tudi cenovno zelo sprejemljivo! Suzana Sporočilo je spremenil(a) anazus dne 12. dec 2007 08:17:56
hoj ! vsi moji znanci iz goriške okolice prisegajo na catering, ki ga nudi pecivo . menda so hiti, diskretni,ukusni in ne dragi! menda , ne vem pa ne iz lastih izkušenj. GOSPAKATJA

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti