Dododnina

Tudi jaz še nisem dobila... čakam...
tudi še čakam ZLATA
Imate pa kar dober osebni dohodek, če pričakujete povračilo, jaz moram doplačati. lp Anamarija
....čakam....pa vmes pozabim, da čakam......pa me kdo spomni,......pa spet čakam......... rimljanka
Jaz tudi čakam, ker seveda dobim. Lp Dolores
Jaz sem jo pa dobila 25.sept. Je pa trajalo. alexis
anamarija1 je napisal/a:
Imate pa kar dober osebni dohodek, če pričakujete povračilo, jaz moram doplačati. lp Anamarija
Ohh Anamarija, le kaj bi dala da bi imela dober OD.. Žal, imam nikakršen OD, ex moža ki me zafrkava z alimenti..Prav nič ti ne bi zavidala, če bi bila na mojem mestu.. Na letu čakam dva prelepa dneva.. Regres in Dohodnino...Takrat delno pokrijem prevelik minus, ki ga imam na bančnem računu :( MYCHELLE
jaz še čakam, pa jim bom morala plačat ariella
Mychelle, jaz ne zavidam nobenemu, res, k večjemu privoščim. Kaj je tako izpadlo? Anamarija
Mož tudi čaka...ne vem kaj se obirajo ,je treba kurjavo plačat,še dobro da sem dobila drugi del regresa. lp goga

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti