Kaj pa ostalo npr.mesoreznico in plošče za rezanje in sekljanje zelenjave? Je to zelo drago?
Lp Romanad
romanad

Zdrobovi ocvrtki s pomakami
| Doban je napisal/a: |
| Zadeva tudi mene zanima, pa sem malo pokukala k Merkurju in našla: __________________________________________________________________ Mešalnik, BOSCH, MUM 6712, "Profi 67" 29.990 SIT TRAJNO NIZKA CENA! Nazivna moč: 700 W, kapaciteta posode: maksimalna količina 2 kg moke + dodatki (skupaj 4 kg), 4 hitrostne stopnje + trenutna stopnja, LED prikaz delovanja, varnostni sistem pred ponovnim vklopom, praktično navijanje kabla, mešalna posoda s prozornim dvodelnim pokrovom, nastavek za gnetenje, dvojna stepalna metlica, plastični mešalni vrč prostornine 1,5 l. ____________________________________________________________________ Glede na moč in opis ocenjujem, da je zadeva boljša kot model 4655 !?? Kaj pravite uporabnice v praksi? Ali je za praktično uporabo v kuhinji potrebno dokupiti še kaj?? Simona |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zdrobovi ocvrtki s pomakami

Pesto palačinke