član od 20043792 sporočil
Natanko tako, kot je napisala zima, mislim tudi sama. Ne vem, zakaj se treba znašati nad enim osebkom, ki slučajno drugače misli. Enkrat Nola, drugič Vendelina jr, potem Petra 1 ... Kdo pride na tapeto jutri? (Mogoče Atina?)
Če bi pa bilo kakšno drugo vprašanje, npr. kako to pa to jed izboljšati, pa bi ena napisala, da z mastjo, bi pa verjetno vse skočile in naštevale škodljive strani maščob.
Tudi sama sem enkrat "plula proti toku", ko sem napisala, da se mi zdi malce osladno na kulinaričnem forumu čestitati rojstni dan domačim živalim. Sprožila sem val pripomb, po ZS pa celo eno grozilno pismo (toliko o tem, da so ljubitelji živali tudi ljubitelji ljudi, a to je že druga tema ...). Odločila sem se, da se umaknem. Kljub temu pa ne držim svoje takratne obljube, da se ne bom oglašala tam, kjer bom "drugačemisleča". Nekako ne morem iz svoje kože in če kaj mislim, tudi povem. Če koga moje mnenje moti, naj pove svoje. Svoboda govora.
Tudi mene moti zaklepanje tem. S tem sporočamo "ne strinjaš se z večino, zato bodi tiho". Pomislite - vse revolucije so se zgodile zato, ker si je nekdo upal nasprotovati.
Nekatere članice sem v tem času, kar sem tudi sama gostja na teh straneh, dobro spoznala. Tako na forumu in tudi na čveku. Tako da sem bila nad nekaterimi kar malce razočarana, ko sem videla njihov napadalen odziv. Pa ne samo pri temi o cvrenju ampak tudi pri nekaterih drugih temah zadnjih mesecev (kajenje, borovnice ipd.)
Sama upam da svojih mnenj ne izrekam napadalno, ker taka nisem (sem absolutni pacifist). Če grem kdaj "čez rob", me pa vsekakor opomnite. Sicer se mi pa Petrini odgovori niti malo niso zdeli napadalni!
Dovolj bo, mogoče sem se malce razpisala.
V glavnem, mislim, da Petra ni storila nič takega, da bi jo bilo treba izpisati.
Atina