Kje obleči najstnika

TORTICA  

član od: 5.8.2002

sporočila: 990

tema odprta - 28. avg 2006 12:07 | ogledi: 2.365 | odgovori: 8

zdaj, ko sem rešila problem z delovnimi zvezki, bo treba še obleči moja najstnika. Po pregledu omare včeraj sem se zgrozila, ker nimata skoraj nič...( hm, pa jaz včasih jambram, da nimam nič...) kje vi oblačite svoje najstnike? Problem je, ker so moške številke dovolj dolge, a vse je bistveno preširoko v pasu..preveč, da bi se delalo "cvikle". Mislila sem iti v Celje v H&M...se tam kaj pametnega dobi? Hervis sem že "dala skozi" pa je vse preširoko, Benetton mi je predrag...rada pa vidim, da so fantje lepo oblečeni....sem pa iz Posavja, če ima kdo tu izkušnje, sicer pa se bom podala jutri v Celje...lahko kaj svetujete?

Vedno ste polni idej in nasvetov..

Temo je spremenil(a) TORTICA dne 28. avg 2006 12:08:02

Muffsy  

član od: 5.8.2006

sporočila: 330

28. avg 2006 12:20

Poslala sem vam sporočilo o trgovinah, ki najraje obiskujem sama - da me ne bo kdo obtožil, da delam reklamo! :) LP! Muffsy

vanjatajnsek  

član od: 6.6.2005

sporočila: 1704

28. avg 2006 12:28

Že sama si omenila H&M v Celju - tudi jaz kupujem tam, pravzaprav končno ena trgovina kjer dobiš veliko stvari za otroke - všeč mi je tudi, ker lahko vse barvno in stilsko skombiniraš, pa še razne dodatke imajo - pasi, kape, copati,...Zame so tudi cenovno ugodni pa še nič ne komplicirajo, če prideš kaj menjat. lp, vanjatajnsek Sporočilo je spremenil(a) vanjatajnsek dne 28. avg 2006 12:29:20

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

28. avg 2006 12:55

Jaz zanju kupujem v New Yorkerju, če malo pobrskaš, se da odkriti dobre stvari po solidnih cenah. Večina kavbojk je sicer za groznih deset jurčkov, se dobijo pa tudi cenejše. LP cervus

balu  

član od: 26.1.2006

sporočila: 464

28. avg 2006 13:08

Če imaš čas in voljo imajo v Avstriji še dodatna poletna znižanja.Se splača in ti ne bo žal. LP Balu balu

kristy  

član od: 18.6.2002

sporočila: 704

28. avg 2006 13:15

Tortica, najbolje, da greva skupaj. Tudi jaz sem s Posavja in se jutri odpravljam s podmladkom v Celje. Kje pa je H&M v Celju? Do sedaj smo vedno kupovali v LJ - City park. Tina

TORTICA  

član od: 5.8.2002

sporočila: 990

28. avg 2006 14:21

kaj naj rečem...zlati ste! Kristy, poslala sem ti privatno pošto.

jass  

član od: 9.4.2006

sporočila: 521

28. avg 2006 15:36

Punce, če boste šle v Graz si oglejte tole : http://www.shoppingcityseiersberg.at/ -tukaj imate na enem mestu vse. Potem je malo naprej po avtocesti Shopping center West, kjer je tudi H&M, New Yorker, tukaj je večja izbira kot pa pri nas, blizu je tudi IKEA, pa Toys are Us, kjer prodajajo igrače in opremo za dojenčke-vozičke in vse ostale stvari in je res ceneje kot pri nas. V Celju je pa H&M v povečanem nakupovalnem centru zraven Spara in Baumaxa. Jaz grem ponavadi nakupovat v Graz, kjer je večja izbira, dostikrat imajo znižane stvari, res pa je da sem iz okolice Mb, tako da nimam daleč. Sama se odpravljam v Graz v soboto. Če pa imate bolj prefinjen okus in dosti date na znamke in imate čas za daljši izlet se pa splača iti do Dunaja oz. Parndorf, kjer je velik outlet: http://www.mcarthurglen.at/. Verjemite pa, da rabite cel dan da vse obhodite. Mi smo bili maja, ko so bile razprodaje pri njih-na že tako nižje cene. V Geoxovi trgovini sem kupila tri pare čevljev za ceno enih pri nas, ko so znižani. Pri nas za 3 leta starega mulca ne dobiš nič od Adidasa, Nike in podobnih znamk.Na njihovi strani imajo vedno označeno, kdaj so dodatni popusti, lahko se pa naročite na novice in vam jih pošiljajo na e-mail. jass

vanya  

član od: 28.3.2006

sporočila: 326

28. avg 2006 16:04

Kristy H&M je v City parku ( prenovljeni Interspar). Se mi zdi, da je zdej itak najbolje it v City park, kr imaš tulk trgovin na kupu. Pa še Planet Tuš je čisto zraven pa lahko še tja kr peške skočiš. vanya

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti