član od 20052339 sporočil
Z možem sva naročila novo spalnico, vzmetnico pa še morava. Imela sva namen kupiti Dormeo, ki je cenovno najugodnejši, za najino posteljo 160x200 pride približno 240 eurov. Dormeo ima tudi sin približno eno leto in je z njim zadovoljen. Zdaj ko imava najino spalnico že podrto in še ne nove tudi spiva na njegovi postelji, pa nama je kar fajn, kar pa v primerjavi z najinim starim jogijem ni nič čudnega.
Preden sem Dormeo dokončno naročila pa sem dobila telefonsko številko gospe, ki dela predstavitve na domu (sem jo 1x tudi že poslušala). Baje firma Piramida, ne vem, bom zvedela do večera. Cena vzmetnice 160x200 okrog 920 evrov, do popoldneva znižana na 780 evrov. (naj bi pač vzela kao na svoje ime z enim popustom).
Dopoldne sem bila pa tudi v Studiu spalnih postelj - Slovenska postelja, kjer sem "sprobala" nekaj vzmetnic. Cene tu se gibljejo od 850 - dobirih 1000 evrov.
Zdaj pa problem. Po tel.pogovoru sem piramido prečrtala, ker se mi je zdela absolutno predraga. Potem, ko sem pa ležala na tistih vzmetnicah v Slovenski postelji pa moram priznati, da sem na njih imela precej boljši občutek kot na Dormeu. Se mi zdi, da se res uležejo po hrbtenici.
Se pravi, da je nekaj v ceni.
Zdej pa nimam pojma, kaj naj naredim. Mož je za Dormeo, jaz pa seveda rabim vaša mnenja in nasvete. Na forumu sem prebrala vse, kar se je o vzmetnicah do sedaj že napisalo. Sploh prosim tiste, ki ste Dormeo kupile(i) več let nazaj (sin ga ima namreč šele 1 leto), če se res spremeni (postane naguban)?
Za vse vaše izkušnje hvala!
Nena