Elaphus praznuje

elaphus je napisal/a:
Ja, kaj naj rečem drugega, ko zdajle ravno gor visim in se težko odločam, na katero od obeh tipkovnic naj tipkam kot - hvala! Da je prišlo pa do kratkega stika, no ja, se pa včasih zgodi, upam, da so pesmi na citrah milo zvenele - jaz sem bila pa za šporhetom in pečico, hehe. LP cervus
Elaphus: dvojna tipkovnica pride zaradi konkretnega praznovanja...hik? Ognjič
Vse najboljše!!! Pa še tako lepo sodeluj pri trenju naših kuharskih ugank:) p
Ognjič je napisal/a:
elaphus je napisal/a:
Ja, kaj naj rečem drugega, ko zdajle ravno gor visim in se težko odločam, na katero od obeh tipkovnic naj tipkam kot - hvala! Da je prišlo pa do kratkega stika, no ja, se pa včasih zgodi, upam, da so pesmi na citrah milo zvenele - jaz sem bila pa za šporhetom in pečico, hehe. LP cervus
Elaphus: dvojna tipkovnica pride zaradi konkretnega praznovanja...hik? Ognjič
Ja, Ognjč, zeloooooo konkretnega, tiger je pa tudi zelooooo divji - verjetno zaradi pogona 4x4, hehe! LP P.s. vsem hvala za dobre želje! cervus
Vse naj, naj balu
Elaphus tudi jaz ti pošiljam iskrene čestitke za rojstni dan. Upam,da kmalu v živo nazdraviva v Remyju. jelcy
Vse naj naj tudi od mene. Zdaj se bova pa res morale enkrat srečati v L....i. Iča
Elaphus, vse najboljše in najlepše tudi od mene! Blanchy
Praznovali pa smo, praznovali!!!!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti