Draga mijamarija, seveda jih lahko imaš urejene tudi po kategorijah. Ko odpreš priljubljene recepte v tvoji beležki, imaš v zgornjem desnem kotu ikono - če jo klikneš, ti pokaže recepte po kategorijah.
Blanchy

Piščančja stegna z miso pasto
| Atina je napisal/a: |
| Kje je pa bil kakšen kreg? V kratkem nisem nič takega zasledila. Kar se pa printanja tiče: lahko (če ni pretežko, nisem iz "foha") bi se naredilo tako, da izbereš, katero mnenje bi rad sprintal poleg recepta (vsaj za pluske). Trenutna ideja pač. Atina |
| jernej je napisal/a: |
Tole ste zdaj narobe vzeli. Dajmo se prosim vsi skupaj potruditi, da bo tako. Ne pa da bo pol obiskovalcev pisalo mimo, jaz naj pa brišem kot jezni policist. Represija sama nikoli ni obrodila sadov. Saj tudi na to temo danes sem bil opozorjen. Tudi sam nisem vsako sekundo na KulSlo.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Piščančja stegna z miso pasto

Najboljši limonini razpokančki