Palični mešalnik tudi imam in moram priznati, da je zelo uporaben. Predvsem za manjše stvari, ko se mi preprosto ne da uporabiti MPa. Vsekakor ga pa glede testa vseh vrst, priprave zelenjave (razen pasiranja), mletja večjih količin mesa, orehov,... in podobnega (predvsem v večjih količinah) ne more nadomestiti.
Vsekakor mora biti pri meni oboje.
Glede Ronica moram povedati, da sem se spomnila, da ga ima tašča in da je precej neuporaben - priključkov polno, samo tistih, ki bi jih človek res rabil za pecivo ni. Jih je pa polno za zelenjavo, kar pa pri meni ni prioritetno.
Glede MPa pa sva v petek odkrila enega od Moulinexa (ne vem, če je prav napisano), ki ima vse priključke kot Gorenjev, pa še ožemalec citrusov, nastavek za pasiranje, mlinček za sveža zelišča (?) in še in še. Skratka divje. Divja je žal tudi cena (malo pod 50.000), vendar pa tokrat to ne bo ovira, saj na slabše kot je Gorenje (ki se je izkazal za enega boljših!) ne grem. Boljši opis bom pa lahko dala, ko ga bom dejansko imela doma, kar bo, upam, še ta teden.

Mojca