Zanima me kako jih pripravite?
LP
jade
Zanima me kako jih pripravite?
LP
jade
18. avg 2006 9:22
Jaz jih paniram tako, kot sir - moka, jajce, moka, jajce, drobtine in ocvrem. Prijateljica pa jih včasih kar na pekač, obložen s peki papirjem, polaga in v pečici na 200 stopinj peče (panirane). Ognjič
18. avg 2006 9:36
Ognjič je napisal/a: |
Prijateljica pa jih včasih kar na pekač, obložen s peki papirjem, polaga in v pečici na 200 stopinj peče (panirane). Ognjič |
18. avg 2006 9:40
Tudi jaz jih pečem panirane v pečici...brez maščobe, samo malo pokapljam z oljčnim oljem....isto naredim z bučkami, malancani, papriko.... lp Nena Nena-morje
18. avg 2006 9:41
In kakšen je okus iz pečice? jade
18. avg 2006 9:48
Enako hrustljav kot ocvrti v olju..samo manj kaloričen Nena Nena-morje
18. avg 2006 9:50
Jaz nisem opazila razlike v okusu. Ognjič
18. avg 2006 11:20
Jaz pa jajcu rada dodam kakšno žlico ali dve pive, potem je malo drugačen okus, dobro pa ravnotako. Kyara
18. avg 2006 11:52
Jaz bete narežem na čisto majhne koščke, popražim na čebuli in česnu, dodam gorgonzolo in pršut ali šunko, potem pa to nafilam v klobučke. Dam po dva pa dva skupaj in jih "spnem" z zobotrebcem. Potem pa klasika, moka, jajce, drobtine, pa v olje. Bom pa prihodnjič, ko jih bom delala probala to dat v pečico, ker me prav zanima, kako bodo uspeli. Nena
18. avg 2006 13:30
HOJLA!a Ali šampinjone pred paniranjem kaj pokuhate? mijamarija
18. avg 2006 13:58
Ne! lp Nena Nena-morjeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veseli tiramisu
Palačinkina torta z malinami