Malo za hec
Mož: " Žena, želiš imeti lep vikend?"
Žena: " Ja"
Mož: " Potem se vidiva v ponedeljek"
Lep vikend želim![]()
![]()
Gasilec pri požaru poskuša rešiti starejšo gospo. Gasilec na lestvi, spodaj razpeta plahta, gospa pa na balkonu.
Gasilec reče: "No gospa, sedaj pa stisnite zobe, primite me za roko, nato pa se bova spustila po lestvi."
Gospa odgovori: "O, potem moram pa nazaj v stanovanje. Zobe imam namreč v kopalnici."
Prijatelj sprašuje prijatelja: "Zakaj pa si dal svojemu psu ime Rop?!?"
Prijatelj mu odgovori: "Ha, ko bi pa ti vedel, koliko ljudi se obrne za mano, ko ga pokličem."
IZJAVA DNEVA:
Zakaj pravzaprav praznujemo Božič? Saj se vendar vsak dan rodi kakšen moški, ki se ima kasneje za Boga.
Policist se podi za cigansko družino, ki mu hoče pobegniti. Oni zavijejo s ceste, pa čez polje, pa v gozd. Policist prisopiha do polja in vpraša nekega kmeta, če je kaj videl družino ciganov.
Kmet odgovori: "Ja, tja-le v gozd so šli. Drugič se pa skupaj držite!"
Politik Milan se zjutraj zbudi, stopi na balkon in v snegu zagleda, z urinom napisan napis: »Milan je prasec«. To ga tako močno razjezi, da pokliče šefa varnostne službe in mu naroči, naj takoj poišče storilca. Policisti fotografirajo napis in vzamejo vzorec urina v snegu. Čez teden dni, šef policije sporoči rezultate preiskave. Pokliče politika Milana in mu reče:
"V zvezi s preiskavo vam moram sporočiti eno dobro in eno slabo novico."
"Povej najprej dobro novico!"
" Urin v snegu je bil stoodstotno od vašega kolego Janeza."
"Saj sem vedel. Povej katera je pa slaba novica."
"Pisava je od vaše žene."
Lep dan in veliko se smejte ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Pečenice na leči

Koruzna pogača, obogatena s kefirjem