Malo za hec
Direktor vpraša tajnico: "No, kaj ti je rekla moja žena, ko si ji sporočila, da se bom iz službe vrnil pozneje?"
Tajnica odgovori: "Vprašala me je, če lahko stoodstotno računa na to obvestilo."
Oče slovesno oznani svojemu sinu: "Dragi moj sinko. Dozorel si. Evo, dovolim ti, da začneš kaditi, če hočeš."
Oče mu je ponudil cigareto, sin pa se brani: "Ne, hvala, oči. Nehal sem pred tremi leti."
Možakar se dogovori s prostitutko za ceno za seks.Gresta v stanovanje, se slečeta, toda možakarju se nikakor noče dvigniti. Po eni uri ves jezen odide iz stanovanja na ulico in se začne tolči po penisu.
Mimo njega pride drugi možakar in začudeno vpraša: "Kaj pa delate, kaj pa vam je on zakrivil?"
"Ma, odsekal ga bom nesramneža. Kupil sem mu bundo za sto mark, pa je ni hotel obleči."
Janezek in njegova sošolka gresta iz šole in Janezek se pohvali: "Mi imamo pa novo hišo, vi pa staro."
Sošolka se ne da: "Mi imamo pa nov avto, vi pa starega."
Janezek pa: "Jaz imam pa lulka, ti pa ne."
Sošolka: "Ko bom jaz velika, jih bom lahko imela veliko, ti pa boš imel še vedno samo enega."
Blondinka si kupi nov vibrator in ga hoče preizkusiti. Uključi ga, pogleda in reče: "Pa kaj se sedaj treseš, saj je tudi zame prvič."
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Jajčevci s sirom na veganski način

Ocvrtki s sirom in salso verde