Polnjene paprike
Gospodična na vlaku bere časopis. Sopotnik se nagne k njej: "Kaj pa tako zanimivega pišejo?" Gospodična: "Same zanimive stvari: da imajo Madžari najdaljše in Indijanci najlepše."Sopotnik: "Dovolite, da se vam predstavim: Ištvan Winetou"
AnamarijaFant povabi na zmenek dekle, ki sicer dela kot učiteljica verouka.
Sprehajata se po parku in ponudi ji cigareto.
Ona: "Ne, hvala, le kaj bi potem rekla učencem pri verouku!"
Gresta naprej in povabi jo na pijaco. Odgovor je isti:
"Ne, hvala, le kaj bi potem rekla učencem pri verouku!"
Nazadnje sedeta v avto, da jo odpelje domov, in ze malo obupan pravi:
"Bi sla z mano v motel?"
Ona: "Seveda, z veseljem!"
On : "Kako pa zdaj to? Kaj pa bos rekla učencem?"
Ona: "To, kar jim vedno pravim: Ni treba kaditi in piti, da bi se lepo imeli!"
Anamarija| tumpika je napisal/a: |
| Za Ežoja: .................................................................................................................................... ..................................................................................................................................... .............. Nauk: Ne igraj se z ženskami - nore so!tumpika |
To si sicer ti zapisala, jaz pa le živim sam.
Drugač, jaz se ponudim da pomagam, celo bi se žrtvoval ( delil posteljo s meni neznano osebo), nekateri pa to razumejo kot igranje z ženskami, pa razumi če lahko.
ežoj
Sporočilo je spremenil(a) ežoj dne 07. feb 2008 21:28:32Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polnjene paprike

Pohorska gibanica