9. avg 2006 10:21
eko pa še meni dva boljša... A slučajno veste kako se reče ženski brez mobitela? Bejba b(r)ez veze:) ------------------------------------------------------------------------------------------ Zjutraj se ženin poreže pri britju in kri obriše v rjuho. Sobarica vidi kri na rjuhi, misli da je bila nevesta nedolžna in pove šefu. Šef pravi mladoporočencema: "To je velika redkost in za naš hotel velika čast. Za nagrado bosta lahko noč po zlati poroki, čez 50 let, brezplačno prespala pri nas." Čez 50 let dedek in babica res prideta in prespita v isti sobi. Zjutraj babica, precej prehlajena, izpiha nos v rjuho. "Ja kaj pa delaš?" pravi dedek, babica pa odgovori: "Pred 50 leti si ti meni dvignil ugled, zdaj ga bom pa jaz tebi." sem se pa že lepo narežala zgornjim, pa pokazala svojmu:) lep dan, pa veliko smeha! maja plus, en novi, ravnokar prebran na sosednjem forumu:) Pride en 85 letnik k dohtarju na pregled. Doktor ga malo zasliši:"Kako kaj gospod? Vse v redu?" "Seveda! Vse je super. Našel sem si 30 letno ženo in zdaj pričakujeva otroka." "Gospod, povedal vam bom eno zgodbo. Bil je en strasten lovec in ko se je začela sezona lova na medvede, je bil tako neučakan in živčen, da je zjutraj namesto puške pograbil marelo in šel z njo na lov. V gozdu ga napade medved in možakar z marelo nameri proti medvedu, pritisne in BUM, medved mrtev pade." "To je nemogoče!" "Je mogoče, razmislite malo." "Ha! Že vem, neko drug je streljal!" "Točno to vam skušam dopovedat!" Sporočilo je spremenil(a) majamarko dne 09. avg 2006 10:23:12