Jutri gremo s fantovo družino na izlet v Koper. Fantu se lušta lignjev, zato prosim za kakšne restavracije kjer strežejo dobre lignje in pa ribje jedi.
Hvala za pomoč
vanya
Jutri gremo s fantovo družino na izlet v Koper. Fantu se lušta lignjev, zato prosim za kakšne restavracije kjer strežejo dobre lignje in pa ribje jedi.
Hvala za pomoč
vanya
7. jul 2006 19:10
Kot jih pripravijo v gostilni Sidro v Izoli, jih ne pripravijo nikjer,pa ne le lignji tudi ostale ribje jedi. Definitivno ti priporočam, tole restavracijo. Priznati moram, da v Kopru še nisem jedla, čeprav je blizu Izole
7. jul 2006 20:42
Ma jaz bom tako rekla, po pravici - že dolgo nisem jedla dobrih kalamarov v Kopru, razen pri nas doma (saj bi vas povabila, ampak upam, da je jutri D dan in da bom KONČNO rodila
7. jul 2006 22:14
Mi pa najraje jemo v Piranu v Stari gostilni.Ful je dobro,pa še cene so ugodne.Ni ravno na obali,malo bolj v notranjosti mesta,nasproti hotela Piran. andreja č.
8. jul 2006 10:51
TanjaG. je napisal/a: |
Ma jaz bom tako rekla, po pravici - že dolgo nisem jedla dobrih kalamarov v Kopru, razen pri nas doma (saj bi vas povabila, ampak upam, da je jutri D dan in da bom KONČNO rodila ![]() |
8. jul 2006 12:27
ANAMARIJA, 11.07. ob 10:00 malica pri Sidru. Vabim in plačam jaz (obljuba iz Pekla dela dolg). Ne bo kot na Učki, vem pa ,da bo s teboj luštno tiste pol urce. Se vidimo Sporočilo je spremenil(a) pouhek dne 15. dec 2007 09:49:02
8. jul 2006 17:57
A, kar tako? Javni zmenek
8. jul 2006 20:01
8. jul 2006 22:31
Ma prav v Kopru, ni kakšno posebno dobre restavracije z morsko hrano, vem pa da so imeli dobro na kompasovem mejnem prehodu Lazaret res fuuul dobre morske jedi. Res pa, da nism bila že dolgo tam.
9. jul 2006 9:55
V Kopru so odprli "ribjo osmico" v gostilni Manta na tržnici. Nisem pa še šla probat... Janja
9. jul 2006 10:43
No, Anamarija hvala za predlog. Sva se zapeljala v Izolo, potem naju je skrbelo, da Sidra ne bova našla vendar ni bilo problemov. Lignji so bili fantastični ( mi je moj Mitja posebej naročil, da se ti naj zahvalim za dober predlog), cene primerne, prijetna lokacija ( ob morju)... Tako, da ko bova spet kej tam okrog vandrala, greva definitivno spet tja jest. vanyaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Rižek z lososom
Jabolka v srajčki