Se gremo igrat?

Atina to ti pa zamerim da veš, pa lahko bi potegnila z menoj ko sem iz tvojega konca:) -- JOKE!!! hec, zadnje čase nisem toliko aktivna, se vidi:) Brez zamere... krompir in paradižniki, sadje (zlasti banane, citrusi, avokado in melone), sokovi iz citrusov, pusto meso, ribe, fižol in oreški. p,
Katti je bila prva,zato njej predajam besedo! Bernarda
No ker se nič pametnega ne spolnem pa na pamet tole kratko vprašanje. Katero žival- samico so prvo molzli? No pa še to: mleko katere živali je najbolj razširjeno v svetu? katti
Majamarko , obljubim, da boš pri naslednjem vprašanju imela privilegije! Pssst, pa ne drugim povedat! Katti, odgovor se ponuja sam, čeprav mislim da je finta: na drugo vprašanje bi odgovorila kravje mleko, na prvo pa ... ne vem, ovco? Tudi če imam prav, naj naslednje vprašanje postavi kdo drug, ker grem jutri na lepše in me ne bo pri računalniku! Atina
Ne prvo, ne drugo! katti
Koza mogoče tajkec
Ne niso prvo molzli kozo. katti
Krava??? tamalaursa
Ženo od mamuta? jade
Prvo so pomolzli kravo. Najbolj razširjeno je kozje mleko.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti