Se gremo igrat?
Ne, ni bila Julia.
Sicer nisem vedela, da je ta dama rekla zgoraj napisano (se strinjam z izrečenim) in film sem morala poguglat (BBC posnela film samo za TV), imam pa njeno knjigo z mediteranskimi recepti. ![]()
![]()
A ni v naslovu "popotovanje v ...."?
peter...pa takega fajn, starejšega, prijatelja je imela? Se nista pogosto videla, a njegovi nasveti so bili vedno prisotni.
lp
mzmJa, Vanja in mišizmoke, obe imata prav.
nola| proxima je napisal/a: |
| Pa ubogim Velikobritancem, ki so imeli v zgodnjih petdesetih še racionirano oskrbo, je cvelila dušo z recepti, v katerih je navajala raznovrstne eksotične sestavine, začenši z olivnim oljem... lp, proxima |
...ki so ga lahko brez omejitev nabavljali v apotekah...
nolaKer vidim, da si bodo vse tri članice, ki jim je jasno o kateri osebi je govora, prej zgrizle jezik , kot pa izustile njeno ime (a ste v žlahti), za vse druge še en hint: Oseba je nečakinja harfistke Violet Gordon-Woodhouse.
nolaZ Goljatom imata tudi nekaj skupnega ![]()
lp
mzmIn mene sploh ne počakate - že dobr, že dobr. ![]()
Nisem pa vedela, da je umrla ravno sto let po Titovem rojstvu (ok, 14 dni gor ali dol, no).
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Ržen sendvič s kajžarsko klobaso

Peresniki po bolonjsko