"kurje oči"

Na podplatu se mi je naredilo kurje oko, mogoče kdo ve kako temeljito sredstvo da jo odpravim.

Teka

V lekarni imajo obliže za kurja očesa. jade
Za "kurja očesa" in razne bradavice na podplatih je odlična tekočina Marquart, ki se dobi v lekarni v Avstriji. LP K P.S. Tekočina je zelo agresivna, vendar 100 % v kratkem času odstrani z koreninami vred! Sporočilo je spremenil(a) KARMINA dne 21. jun 2006 10:41:12
Najbolje, da greš k pedikerju, da ti ga pomaga odstraniti. Če je v začetni fazi ne odlašaj predolgo. alexis
V lekarni kupiš tinkturo za kurja očesa. Je v mali flaški in pazi, da boš res namazala samo sredico, ker je zadeva zelo močna. Potem si vsak dan malo spraskaj ali odreži z britvico tisto kar bo odmrlo. Prav nič ne boli. V kakšnem tednu bo šla ven tudi sredinska korenina - za njo potem ostane prava mala luknjica, a kmalu izgine. Na enak način se znebiš tudi bradavic - tistih z grobo površino - običajno so na rokah ali nogah. lp, vanjatajnsek
Teka,se ti javim popoldne ko pridem domov. Dobi se eno dobro zdravilo v Avstriji,zgleda na sistem "koreks" . V glavnem mažeš si večkrat na dan, potem pa sproti strgaš , kolikor lahko, da te ne boli. Meni je v roku 1 meseca zginilo in se ni ponovilo. Sem pa imela kurje oko lani ravno v takem času , pa bila 2 x na žganju s hladnim dušikom, nazadnje pa mi je dermatologinja povedala za to zdravilo. Lep pozdrav ! atilem

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti