Opatija extramarketing nujno

andreja č.  

član od: 3.4.2006

sporočila: 587

19. jun 2006 15:11

Moram povedat da je to en totalen nateg,ta agencija ki vas povabi je menda denar ki bi ga drugače porabila za reklamo na tv ali radiu raje porabila tako da vas povabi na zastonj izlet v Opatijo,tam dobite kosilo in še žrebajo kao eno nagrado za dopust v Španiji ampak v predsezoni.Malo si oglejte kakšne so cene dopustov do maja in pa potem v septembru in oktobru.Za to ceno ki jo plača vaš sopotnik,ki kljub temu da je izžreban za gratis to ne more izkoristit-samo eden iz družine,drugi pa mora plačati.Mislim ,da bi za ta denar lahko letovali tudi kje drugje,ne pa tam kjer bo svetovna Slovenija-na koncu bomo pa tako kot na Ibici Nemci.Ker vam moram povedat ,da sedaj poteka ta akcija na Gorenjskem koncu andreja č.

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

19. jun 2006 15:38

Pa saj ni treba jit, če se komu ne da ali ima predsodke. Mojadva bosta šla v Španijo, pa čeprav v predsezoni, itak pa celo leto, kar naprej potujeta, tako da... Mene bolj jezijo poluren reklame v dopoldanskem času po TV, s tem, da so izdelki presneto dragi. Če bi pol manj denarja zmetali za bedne reklame, bi lahko ponudili kvalitetnejše izdelke, predvsem pa; cenejše... Če bi mene povabili, bi verjetno šla. Sem pač firbec... ki je zelo zelo težko doma med stenami...

renatana  

član od: 19.4.2003

sporočila: 250

20. jun 2006 7:27

Včeraj sem tudi od znanke izvedela, da je dobila izlet v Španijo, sopotnik pa 200 EUR popusta. Nekaj je pa le. Kje pa dobiš tako hitro nagrado v vrednosti 700 EUR? Če že ponujajo, pol je za izkoristit. Upam, da se nam bo časovno izšlo in da bomo šli. Bom podrobneje pročala. lp

renatana  

član od: 19.4.2003

sporočila: 250

2. jul 2006 22:42

Evo mene, poročam. Tako je, kot ste povedali in kot sem tudi sama prej izvedela. Z avtobusom so nas peljali do Opatije, pogostili so nas s kosilom, nam predstavili izdelke, ki jih promovirajo ter nosilce nagrad nagradili z osemdnevnim izletom v Španijo na Costa Bravo, z vključenimi izleti v Piso, Nico, Cannes, Monaco in Barcelono. 6 polpenzionov v hotelih s tremi ali štirimi zvezdicami. Vrednost izleta naj bi bila 589 EUR in popust za sopotnika v vrednosti 200 EUR. Nekaj je pa le, kupiti ti tam na predstavitvi ni potrebno ničesar. Ne vem pa sicer, za kakšno ceno ponujajo naše agencije podoben izlet, moram malo preverit.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti