10. jun 2006 1:10
Ja res nisem opazil te teme. Hvala Rozanec, da si pisala. Upam, da nisi samo zato Pluska kupila
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
10. jun 2006 1:10
Ja res nisem opazil te teme. Hvala Rozanec, da si pisala. Upam, da nisi samo zato Pluska kupila
10. jun 2006 2:36
Ne Jernej, nisem ga zato kupila| jernej je napisal/a: |
kako da tam vsi klikate?
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
10. jun 2006 10:11
Hm, jaz niti nisem vedela, da v iskalcu lahko najdem... glede na to, da mi ne-pluskoti dobimo samo en zadetek, nisem niti pomislila. Sem šla takoj probat in dseluje. Mislim, da smo ljudje bolj vizualni tip in zato raje klikamo na sličice. Pa navada... Atina
10. jun 2006 10:47
Atina, to bo ja verjetno... Vidiš, tukaj je glavna dilema nas ki delamo te strani... Prej so bile zelo vizualne in klik na kategorijo je bil super stvar. Potem prihaja nova funkcionalnost in vse se ne da narediti več na estetsko in je treba narediti na bolj funkcionalno. Primer, solnice na levi so čisto zanimive in luštne, a so veliko bolj neučinkovite kot moderni roletni meni ali odpirajoči se meni, pa še grafične so, kar je bolj potratno za nalaganje strani. Tako da so tukaj vedno kompromisi
10. jun 2006 13:44
Jaz kar nekako raje tako iščem, da imam bolj preglednoKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Moj domači kruh

Marmorni kolač