član od 200415865 sporočil
Kaj te naj jaz rečem, tumpika?
(morda bi mije dve s štajerskega konca morale razložit, kaj pomeni poscale, če kera nea ve?)
Jaz sem v rastlinjaku rekla, da imam balkon na tisto stran, s katere bo na rože ves dan žgalo sonce in če imajo takšne rože, da jim to uzstreza in da jih tudi zalivati ni treba kaj veliko ? Ker meni namreč uspevajo samo kaktusi, vajeni suše...
No, so mi dali ene take lepe rožice, mama mi jih je posadila v korito. In zdaj cvetijo in kar kipijo in so tako lepe...zalite so enkrat na dan, včasih vmes kak dan sploh ne, cvetovi pa tako krasni in bujni...Zalivam pa jih samo z vodo, postano (iz pipe jo natočim v plastenko in pustim do naslednjega zalivanja).
Kake koprive, lepo prosim, pa bananin olupek, še malo cimeta mogoče za aromo? Navadna voda iz pipe ali deževnica, postana, jasno, bi morali biti dovolj. Rože iz narave so ja najlepše, in kdo njih po travniku zaliva z raznoraznimi zvarki? Deževnica je travniškim rožicam čisto dovolj...No, vsaj po moje.
Ker pa za rože res nisem izvedenka, čisto možno, da nimam pojma, kako se tem rečem streže...
Mamamia
mamamia