Kipling
mene zanima, če ima kdo podatek, kje bi lahko kipling torbo kuplia ceneje. v redni prodaji so nekatere precej drage in me zanima, če kdo ve, če ima kipling mogoče kje v Evropi kakšen outlet???
hvala
qiqi
gigi poglej na
www.ebay.de,sem videla ,da imajo trenutno 8 kipling torb.Sicer so rabljene ampak lahko vprašaš,kje so jih sami kupili in pokličeš v trgovino ter vprašaš za ceno.
balu
Mi ga imamo , sem pa dalec iz SLo namrec v Fanciji. Pa se super poceni je. Kasno torbo pa isces? Ce imas slikico lahko tukaj pogledam in ti povem ceno!
karmen
Karmen
karmen, kje v franciji pa si?
qiqi
Jaz sem V Calaisu na S Francije. Tam ko grejo trajekti za Anglijo.
Karmen
član od 20023690 sporočil
Samo včasih je bila Kipling trgovina pri nas... V stari Ljubljani? A zdaj samo še tako, po trgovinah prodajajo? Mene tudi zanima, ker bi jo kupila...
Sem že našla. Na Wolfovi v Ljubljani je trgovina... Letim tja, če bo čas...
Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 17. maj 2006 10:08:43
Na Wolfovi je Kipling trgovina v LJ, sedaj imajo tam tudi Mandarina Duck znamko.
lp, Marija
Kakšne pa so kaj cene teh trobic? Sem si jih pogledala na njihovi spletni strani in sem mi zdijo res dobre!
LP
K
član od 20022107 sporočil
kipling je od 15.000 dalje. so pa zares kvalitetne torbice in lepe, zlasti za tiste, ki se navdušujejo nad neklasičnimi zadevami.
mimika
član od 20023690 sporočil
So tudi cenejše... Ravnokar sem si kupila eno, sem jo njuno rabila. Hvala, da ste me spomnile nanje...

Jaz imam kipling torbico že ene štiri leta in je še vedno kot nova. Se splača dat malo več - je pa že takrat stala 12.000.
LP
ivonja
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 22, prikazujem sporočila od 1 do 10
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.