Svaljki s čemaževim pestom
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije| Bogomira je napisal/a: |
| Tudi moje mnenje je da za surfanje po bazi receptov ne rabiš Plusa ,saj tako izkoriščam svoj prosti čas in zanimivo postane še le takrat ko najdem kaj po naključju.Navadno se za recepte odločam dan prej in takrat prihajajo na površje tudi ideje ki jih lahko s pridom izkoristiš.Motijo pa me nekatere stvari kot je recept tedna ki je že postal recept meseca pa tudi anketa se nič kaj dosti ne spreminja . Zadnjih deset receptov ali mnenj bi lahko spadalo pod eno rubriko ker se rubriki med seboj ne razlikujeta zgoraj enako spodaj enako,namesto tega bi lahko bila kakšna druga zanimiva rurika.Kulinarika ni samo gostinstvo in recepti, za dobro kosilo potrebuješ kaj drugega,naprimer kje je kaj ceneje .kje je boljše in ekonomično bolje kupovati itd. Mislim da za paket Plus hočem več informacij, idej , iznajdlivosti,nasvetov in še bi lahko naštevala .Prednost kot so smeškoti itd..prepuščam drugim jaz bom pa raje popila dobro kavico in surfala še naprej in se zabavala z naključnimi iskanji. Bogomira Bogomira |
| nola je napisal/a: | ||
|
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije| anamarija1 je napisal/a: |
| Bogomira, ti bi vse to imela zastonj? Mislim, da si lahko zadovoljna, s tem kar imaš, ( to kar ti nudi Kulinarika, je še mnogo preveč) ne pa da še zahtevaš nekaj novosti......zato, da naročiš Pluska. Bi še marsikaj povedala, nebi pa želela biti nesramna, Povedala sem pa kar mi je ležalo na duši. Pa brez zamere. lp Anamarija |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | rimljanka |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svaljki s čemaževim pestom

Jabolka v srajčki