19. apr 2006 12:52
| lisicka je napisal/a: |
| Vendar pa ekstra sovražim zamrznjem pomfri ter instant pire krompir....... |
19. apr 2006 12:52
| Vendar pa ekstra sovražim zamrznjem pomfri ter instant pire krompir....... |
19. apr 2006 13:17
Lisička, če je pa tako kot praviš, ti pa toplo priporočam knjigo od Andreja Goljata z naslovom Krompir, kjer boš lahko zadovoljila svoje potrebe po krompirju. Dobiš jo lahko v vsaki knjižnici, če pa jo slučajno ne bo pa jo rezerviraš in te potem ko je dosegljiva pokličejo na dom. Za uslugo plačaš 120 sit.
19. apr 2006 14:08
Najrajšeši mam restani krumpir, polek pa si naredim krompirovo solato pa še kaki zrezek iz krompira. tumpika
19. apr 2006 14:37
Meni se pa krompir ne zdi...Kakšen pa restani, tenstan? Teka
19. apr 2006 14:45
Hvala, Križanka 22, vzeto na znanje
19. apr 2006 14:53
Teka, mislim, da je pražen. lp
19. apr 2006 14:56
Pražen = restani, tenstani,... Pa še nekaj drugih izrazov smo že enkrat našli ;) lp, Marija
19. apr 2006 15:00
No mene pa krompir ne gane. Ga skoraj ne jem, razen v svaljkih in v solati zraven rib. V ostalih oblikah ga ne pripravljam. mimika
19. apr 2006 15:34
| Sploh nimam slabega dneva |
19. apr 2006 15:42
Moj najljubši je pa pire. Tak fino stepen z vellllliiiik kisle smetane in malo masla. Mora biti bel, tak ki se lepo razkuha. Pa ne sme biti prevoden, boljše je če je bolj čvrst. Na drugem mestu je pečen v pečici (mlad, neolupljen), tretji pa popečen (skuhan v koščkih na pol in popečen v pica pekaču da dobi skorjico. Tudi tistega iz vrečke se ne branimKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svinjska ribica

Raca z rezanci na azijski način