Jaz se pa popolnoma strinjam z "nektarino". Kuhinja je kuhinja in povsod za kuhinjo lepo skrbijo, čistijo, razkužujejo ... ker si nihče ne želi tako slabe reklame kot je las, ščurek, črv v hrani.Se pa pač zgodi. Sem našla enkrat v svoji rižoti z jurčki prav lepo zapečenega črva. Pa je bila čisto slovenska restavracija. Kaj češ, s sestro sva jim to povedali, lepo so se nama opravičili in nama hrane niso zaračunali. Midve sva pa potem skorajda crknili od smeha.
Res se ti hrana lahko zagabi, če v njej najdeš kakšnega ogabnega žužka ali pa kaj takega in sploh ne obsojam takih, ki so glede teh stvari bolj občutljivi - najbrž tudi sama spadam mednje. Vendar pa je popolnoma brezveze, da se ti zaradi tega zagabi restavracija.
In nektarina - je pa res, da moramo ljudje velikokrat prej stvar izkusiti preden obsojamo (tako kot se obsojajo predsedniki, organizacije itd. - pa poskusi ti narediti še boljše!), tako da imaš pravzaprav srečo, da si lahko delala v tisti kitajski restavraciji in tako na svoji koži občutila, da so prav take kot ostale.
Malo zmedeno sporočilo, se opravičujem!
P.S.: Mi smo v šoli za omaro našli nekaj crknjenih ščurkov - ostanek gojenja ščurkov v učilnici za biologijo.
Muffsy