Veverica Sara, se strinjam, pošteno me je strah. Te dni bo znano, kaj bo pokazala obdukcija, potem pa bom bolj natančno vedela, kako ukrepati. Ukrepala pa bom, definitivno. Da se mi kdo še na otroka spravi!!! No, saj verbalno si privoščijo marsikaj... Zaenkrat lahko samo molim, pa naj zveni še tako banalno. In iščem način, da bi se odselila.
Zdaj pa še nekaj za moje drage navijačice: Mucka je še vedno tam, kjer je bila, ker se je gospod, ki skrbi zanjo, vdrl v zemljo, in ga ni bilo moč najti nikjer! Ne pri sosedih, ne po bližnjih bifejih

Posrednik DPMŽ-ja je čisto iz sebe; nerodno mu je, da je kaj, pa čeprav ga prepričujem, da ni nič kriv, če je oni malo zabluzil

Mi je pa popolnoma jasno, zakaj mora muca od njega
Torej smo dogovorjeni za danes, če se bo izgubljeni našel

Rečeno je bilo po peti uri, zda pa bo, kar bo. Priznam, da kar naprej visim na tistem foto albumu in občudujem našo mačico, kar pa ima tudi dobro plat, saj sem odkrila tam še druge živalce, ki bi jim lahko pomagala: ena sfrizirana morska prašičica, pa dva papagaja, mislim da sta Nace in Jaka....
Bobi čuti, da se nekaj dogaja, ker prenašamo boks sem in tja, in mislim, da ga to malo zamoti. Hrana mu pa še vedno ne gre: en briketek za mami, drugega za .....

Pozdravček!
Vrana
Sporočilo je spremenil(a) Vrana dne 18. apr 2006 09:04:47