član od 20044272 sporočil
"no, dober, dober, pol pa ne" (don mentoni band?)
nisem vedela, katere možnosti so, pa sem si hotela bit na jasnem, da če bi bile, da bi jih znala uporabljat... potemnjene črke se mi pa zdijo dobra stvar in si bom probala zapomnit trik, ker so velike črka smatrane kot kričanje, jaz pa nočem, da bi ljudje tu dobili občutek, da se derem na njih;), bi pa vseeno rada kdaj naredila svoje odgovore bolj pregledne, recimo, ko odgovarjam na več vprašanj hkrati, se hitro izgubi, da ni vsakemu treba brat vsega mojega nakladanja, ampak takoj po naslovih v mojem postu ugotivi, kaj ga zanima in kaj bo preskočil...
Ne strinjam pa se, da so vsi dugi forumu s temi možnostmi nasmeteni, res da jih ne poznam veliko, sploh ne slovenskih, navadno grem pogledat, samo kadar me kaj konkretnega zanima, ampak vseeno se mi ne zdi, da potem pa so gor svinjarije (to je zame čisto preveč pesimističen pogled na svet;) - to je odvisno od obiskovalcev, ne pa toliko od možnosti;) Vem pa, da je drugače na velikih straneh, ki imajo več moderatorjev in več denarja, se da več.
Ne pravim, da je treba kaj spremenit, hotela sem samo tele programske ukaze za bold, pa zdelo se mi je, da sem 1x videla tudi slikico pripeto in sem se hotela še to naučit.
Veri