član od 200415862 sporočil
Pri pralnem stroju in štedilnikih prisegam na Gorenje, pomivalni stroj sem dolgo imela Bauknecht, zdaj imam Whirlpool in sem zadovoljna, hladilnik imam tudi Gornejev. Ta počasi izdihuje, kaže pa, da bo tudi novi Gorenjev. Zamrzovalne omare imam vedno Gorenjeve in služijo sto na uro.
Candyja ne maram, ker imata tašča in svakinja z njimi v večini primerov zelo slabe izkušnje , je pa res, da je tašča usekana na Miele in če se le da, kupi od te znamke vsaj pomivalni stroj. Čeprav sta ji dva tako crkovala, da je rekla nikdar več, potem je imela vmes enega Hooverja, zdaj pa ima najdražjega Mieleja.
Kot smo že enkrat ugotvaljali: pri vseh znamkah lahko naletiš na kaj slabega, pri vseh je tudi veliko odbrega. Gre pač za kombinacijo naših pričakovanj, zmožnosti, potreb in tudi izkušenj, pa tega, koliko smo pripravljeni prisluhniti drugim.
Je pa res, da jaz iz čisto patriotskih razlogov najprej preverim Gorenjeve izdelke, in šele če pri njih ne najdem, kar mi ustreza, se lotim pregleda drugih znamk. Mamamia
mamamia