član od 200415868 sporočil
Imam inox posodo neke nemške firme, z debelim dnom, in je superca, sicer pa najraje uporabljam teflonske posode od Tefala, kupljen lani ali kdaj v tisti Mercatorjevi akciji. Ker ne smem uporabljati preveč maščob, so mi seveda idealne, nisem pa se mogla navaditi, da bi v posodoah z odebeljenim dnom delala brez maščobe.
No, pa vok je zakon, litoželezni.
Pekače pa imam z vseh vetrov, podobno kot je rekla že terlikar 1.
In ko smo že pri posodi: jaz imam skled, da ne vem kam z njimi, pravi "bolnik" sem nanje, imam jih spravljene po vseh kotih. Prozorne, porcelnaste, keramične. Pa plastične s pokrovi....Pa še skoz in skoz si jih kupujem.
Pa kozarci - imam jih že v škatlah po omarah, ker vsi ne grejo v vitrino ali v omaro v kuhinji, za vsakodnevno uporabo. In še kar jih kupujem....Za rdeče vino imam štiri komplete, pa enega s samo štirimi kozarci, torej pet. Za belo ne bi naštevala, pa dva kompleta imam samo za pivo (po 12 kozarcev), da ne omenjam koktajl kozarcev različnih oblik, pa šampanjskih, za različna žganja in likerje...In kadarkoli grem v trgovino, že gledam po novem kompletu vsaj 18 kozarcev....
Na kaj pa v kuhinji "padate" ve?
Mamamia
mamamia