član od 200415862 sporočil
moja, potolaži se s tem, da ti nobeno delo oziroma opravilo ne bo ušlo. Počakalo bo, celo vedno več ga bo...Tako da brez slabe vesti "skači preko", vmes ti tako sostanovalec kaj postori, potem pa te bo nekega dne nekaj pičilo in bo spet, kot je bilo...Morda celo lažje, sploh če bodo opravila sostanovalcu prešla v navado in si bosta vse delila...Pri nas je že bilo tako, vmes sta otroka zrasla in še ona dva kaj postorita, pa ima mama kar nekaj časa tudi samo zase....
Tako da kar lepo počasi, brez slabe vesti...Veliko je hujših stvari v življenju od nekaj malega prahu na pohištvu ali kupa neopranega in nezlikanega perila...
Ne sprašuj se, kam te bo to pripeljalo. Krog se vedno sklene in čez čas boš znova vse počela kot prej, le bolj sproščeno in z več dobre volje...Ženske, ki že v zraku lovijo prah, si pomojem mnenju zdravijo kakšno frustracijo....Še taščo sem prepričala, da lahko prah pobriše tudi po tem, ko prileti na tla, in ne daga mora lovit že v trenutku, ko ga odprta vrata spravijo s police, pa je njeno stanovanje še vedno kot iz škatlice (moje sicer tudi, a jaz imam gospo Milico...).
Tako da....uživaj! Mamamia
mamamia