Pred kratkim sem dobila stroj artisana kitchen aid z večin pomembnejših pripomočkov.
Zanima me, kakšne izkušnje imate z izdelavo različnih vrst rest, zlasti biskvitnega in kvašenega s pomočjo tega aparata,
l.p. tanka
tanka
Pred kratkim sem dobila stroj artisana kitchen aid z večin pomembnejših pripomočkov.
Zanima me, kakšne izkušnje imate z izdelavo različnih vrst rest, zlasti biskvitnega in kvašenega s pomočjo tega aparata,
l.p. tanka
tanka
13. mar 2006 23:50
Uf,ta aparat je špica.Veliko ga je hvalilo.Jaz bi ga tudi imela,ampak cena... Vesna Leben
12. mar 2010 8:41
Vem, da je bil na forumu že govor o nabavi kitchen aida iz ZDA, vendar se oproščam, ker te teme ne najdem (proti koncu leta 2009 je bilo govora o tem - se mi zdi). Neka članica je dala link za nabavo teh aparatov, ki delajo na napetosti 220V, tako da sem se opogumila in ga naročila (ker je bil na razprodaji 50% cenejši!). Včeraj je prispel, skupaj z vsemi dajatvami in pošiljanjem me je stal 419€ ( ker ne znam pripeti linka - tukaj sem naročila - www@220-electronics.com). Nisem pa ga še preizkusila, ker je vtikač potrebno zamenjati, kar bomo storili danes. Od silne ponudbe barv sem pa potem na koncu izbrala- belega! LP bibaleze
12. mar 2010 9:01
v tej temi je bilo že ogromno govora o mikserjih in kitchen aid-u http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1965 .deklica
12. mar 2010 9:10
Pod "kuhinjski mikser" pa priznam nisem iskala. Hvala, to je to! LP bibalezeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jernejev zelenjavni curry
Debeli špageti s poletno zelenjavo