Nikjer ne najdem recepta za dušeno zelje.Ali kot rečemo pri nas,presno zelje(upam,da je eno in isto
)
Hvala
vemves
Nikjer ne najdem recepta za dušeno zelje.Ali kot rečemo pri nas,presno zelje(upam,da je eno in isto
)
Hvala
vemves
| jancka je napisal/a: |
| Da ne odpiram nove teme: zanima me, kako na debelo režete/ribate sveže ali kislo zelje/repo. Pri nas je namreč navada, da se oboje nariba čisto na tanko, na debelino lasu, na drugem koncu naše lepe domovine pa je navada, da je oboje kar konkretno debelo ... in na obeh koncih mi zatrjujejo, da je obratno narobe ... Moja mama & co. pravijo, da je debelo rezano zelje simbol lene gospodinje ... moj najljubši pa takega zelja ne more spraviti po grlu, ker njegova mama & co. oboje režejo na debelo, in je pri njih tanko rezano zelje skorajda neužitno ... Jaz pa, itak, prav težko jem na debele rezine rezano zelje .. Saj ne sprašujem, kaj je prav, in kaj je by the book .. ampak, kako ste navajeni vi? jancka |
Jancka, Bom čisto kratka in jedernata: Če prebereš drugi stavek, ki si ga napisala, boš našla odgovor. Torej, eni tako, drugi drugače, da bosta oba z možem zadovoljna, pa najdi neko srednjo varianto.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svedri s parmezanovo kremo

Marmorni kolač