član od 200415868 sporočil
A misliša na tisto, kar poznamo pod skupnim imenom epilady?
Meni je dedek mraz prinesel enega in sem super zadovoljna (saj sem si ga tudi sama izbrala). Ima več nastavkov, enega kot glavniček, da dlake sproti dviguje in manj boli, ko jih briješ, pa še en nastavek, ki tudi lajša britje, potem pa še enega za gladko britje (kot brivski aparat).
Jaz sicer nima težav z večjo poraščenostjo, toda moja svakinja, ki bi bila brez redne depilacije kot pol opice, je bila tako zadovoljna z njim, da si ga je šla sama kupit takoj, ko je enkrat poskusila. Tudi okoli bikinija pravi, da se da s tem, ki ga imam, da super opravit.
Pomembno pa je to: morda malo skeli in boli prvič, potem pa vedno manj. In tudi vse bolj redko si moram depilirat noge, ker kaže, da aparat odstranjuje tudi tanke dlačičce, tako da sčasoma nima več kaj temnet.
Je firme braun, tipa točnega ne vem (lahko pa ti sporočim kasneje, ko pridem domov in pogledam). Stal je okoli 19 tisoč tolarjev. Sicer pa imajo zdaj vsi ti aparati podobne nastavke, razlike so po moje v obliki in kakšni manj pomembni malenkosti. Malce vprašaj v kakšni trgovini, kjer imajo več modelov, pa ti bodo povedali, kakšne so razlike. Imaš jih pa tudi tam za okoli osem do deset tisočakov, a ne vem, koliko so ti zmogljivi.
mamamia