član od 200415865 sporočil
Ja, Siba, bo nekaj na tvojih besedah: debela sem bila in zdaj nisem več, "šporhet" je od plinskega do steklokeramičnega, vmes pa še na drva, če sem že pri mami v letni kuhinji; trop otrok okoli mene - ja, dva moja, pa dva nečaka, se včasih zgodi; kuhla v roki - tudi ni čisto brez podlage, glede moža nisi tako zelo mimo udaril, le da nog ne daje na mizo ampak se razpotegne po trosedu...pa mu je odpuščeno, ker ko omagam, se dela loti on.
Klepetulja sem vedno bila - moja mama pravi, da ji je bog dal jezik zato, da govori z njim, ne pa da je tiho....
Ja, dan si bomo naredile lep, pa ne samod anašnjega mapka še mnoge druge, pa še vi moški boste imeli kaj od tega. Saj veš - če smo me zadovoljne, so zadovoljnji tudi ljudje okoli nas...
In memoriama pa mi res še ni treba pisat...Pred nekaj dnevi mi je nekdo na enem od forumov napisal nekaj v stilu: Raca gagasta, kaj te še ni pobrala ptičja gripa....Ko sem to doma povedala, so bruhnili v smeh in pripomnili, da me pa ta res ne pozna dobro. Sicer bi vedel, da mene ni tako lahko pokončati...Ali kot je r ekel naš prijatelj mojemu možu (po mojih lanskih boleznih in operaciji): Se mi zdi, da po naravni poti ne bo šlo, bo treba malo pospešit...
Skratka, imejte se, uživajte, radi se imejmo, mislimo pozitivno...POLEPŠALI STE MI DAN!!!!!
Mamamia
mamamia