Več ljudi več ve, še posebej tukaj.Torej prosim ali katera ve, kako bi z svetlih,semiševih čevljev odstranila madeže od trave.
LP
Več ljudi več ve, še posebej tukaj.Torej prosim ali katera ve, kako bi z svetlih,semiševih čevljev odstranila madeže od trave.
LP
28. feb 2006 14:38
Poskušaj zradirati z navadno, belo radirko. Ne garantiram uspeha, samo jaz semiš čevlje vedno radiram, pa se lepo očistijo, madežev od trave pa res še nisem spravljala dol. LP cervus
28. feb 2006 16:45
Tole o radiranju je res, a pazi kakšno radirko uporabljaš! Nekatere bele poščajo za sabo sled. V trgovinah s čevlji prodajajo posebne "radirke" za semiš usnje. Te lahko uporabljaš tudi na plaščih. Sicer pa je po moje radiranje kar edini način. LP ladybug
28. feb 2006 19:18
res je, dobijo se krtačke (radirke) za semiš. zdrsaš in potem pošpicaš z sprajem za semiš, pa bodo čevlji kot novi! pppp
24. jul 2009 12:52
Ali gdo ve kako se madež od trave da dol s hlač-kaubojkah? golubić
24. jul 2009 13:47
S čistilom Bio-Shout (upam, da sem prav napisala) grejo madeži od trave odlično dol. Dobi se ga po vseh trgovinah. trlica
24. jul 2009 21:28
Vsak dan čistim madeže od trave s sinovih hlač tako, da na madež nalijem tekoči Ariel (ne njihovo sredstvo proti madežem) in čez kakšno uro (puščala sem namočeno tudi čez noč) v pralnem stroju na 40 operem z ostalim perilom(seveda z dodanim detergentom). Vedno uspe. etaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jaffa torta
Zdrobovi ocvrtki s pomakami