Tjas ne vem ali igra bližina kakšno vlogo ali ne. Sicer sem iz Mb, ampak vendar le upam, da ga boste ostale tudi prejele. Sicer pa se tudi sama odpravljam v kratkem v Graz in jih bom povprašala. Zakaj pa ne pošljete maila in povprašate?
Potem bi imele odgovor iz prve roke zakaj tako
Ali pa v tolažbo, da so jim pošli oz. so vaši že na poti
Na njihovem dopisu v slovenskem jeziku piše naslov, katerega vam bom sedaj napisala:
Ikea
p.p.233
2001 Maribor
In novost: člani family ikea od zdaj naprej možna časovno neomejena zamenjava oz. vrnitev kupljenega blaga!
Napredek pri Ikei - dopise dobivam v slovenskem jeziku. Prav tako je katalogu priloženo povabilo za obisk trgovine Ikea in navedene novosti seveda v sloveneskem jeziku. Bravo 

Ikea
ker je veliko govora tukaj o kartici ikea family, me zanima kako jo lahko dobiš, oziromakoliko moraš za njo plačati in kakšne ugodnosti imaš. ker namreč ne obvladam kaj dosti nemškega jezika, sem na njihovi spletni strani sicer brala, sam nism veliko razumela.
hvala za informacije že vnaprej.
lep pozdrav
brkn83
| brkn83 je napisal/a: |
| ker je veliko govora tukaj o kartici ikea family, me zanima kako jo lahko dobiš, oziromakoliko moraš za njo plačati in kakšne ugodnosti imaš. ker namreč ne obvladam kaj dosti nemškega jezika, sem na njihovi spletni strani sicer brala, sam nism veliko razumela. hvala za informacije že vnaprej. lep pozdrav brkn83 |
Zdaj je zastonj in se lahko prijaviš kar preko neta:
http://www.ikea.com/ms/de_AT/family/family_main.h
Loni Makaroni 
| carmen je napisal/a: |
| Tjas ne vem ali igra bližina kakšno vlogo ali ne. Sicer sem iz Mb, ampak vendar le upam, da ga boste ostale tudi prejele. Sicer pa se tudi sama odpravljam v kratkem v Graz in jih bom povprašala. Zakaj pa ne pošljete maila in povprašate? |
No tako, katalogi v Ljubljani so, ravnokar mi ga je prinesel moj dragi. Tjaš, Loni, hitro na Šmartinsko
lp, Marija
Sporočilo je spremenil(a) galyka dne 28. avg 2006 10:09:28
Je že dragička povedala...
Loni Makaroni 
| Loni je napisal/a: |
| Je že dragička povedala...
Loni Makaroni |
Nič hudega, ker očitno sem šla jaz prejšnji teden glih en dan prezgodaj gledat, naslednje popoldne so bili katalogi pa že tam.
Loni Makaroni 
zanima me, ali katera ve, če iz slovenske ikea pisarne v ljubljani, tudi pošljejo katalog na dom ali ga je potrebno it iskat v ljubljano?
lp,
ninky
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.