Vrana, naša družba je vsekakor ena ob dobrih odločitev. Članstva tukaj nisem še nikoli obžalovala, žal mi je samo, da te druščine nisem spoznala že prej. In kako super je, če imaš kak problemček in vprašaš ljudi iz različnih krajev za mnenje. Običajno se pogovoriš samo z nekaj znanci, ki pa imajo običajno enake izkušnje.
Če boš preizkušala preveč receptov pa lahko sodeluješ kasneje tudi v forumih o hujšanju.
Pozdrav iz Mb
riba-ribica
Dober dan vsem skupaj
Vrana, pozdrav tudi od mene - sem reden gost čvekalnice - pridi
Tam sem bolj zgovorna?
Se beremo!
Veronika
Veronika, hola!
Se strinjam, tudi čvekalnica je zakon. Pridem, morda šele
popoldne. Saj razumeš, gospodinjski posli...s katerimi nisem prišla skozi med tednom. Ki jih imam sicer zelo rada, ampak vzamejo čas.
Lep pozdrav!
Vrana
Hojla! pozdravljena Vrana med nami.
Kaj vse se lahko skriva za nicki je pač vseeno ali je lepo ali ni. pa še vedno je to lepše da si si izbrala Vrana kot pa kaka "Kura ali Kavka"
LP iz Krškega
Oglas
pozdravljena med odvisniki
tejča
Pozdravljena, Vrana, tudi od mene. Mimogrede, meni so vrane ful všeč in že ko sem bila mala sem si želela, da bi jo imela udomačeno. No, z glasom se ne more pohvaliti, a mi deluje nekam skrivnostno, čarovniško in hkrati frajersko ker tako hecno hodi ( ne leti ).
Skratka, dobrodošla tudi z moje strani.
vanjatajnsek
Kaj pa je s kurami narobe? Me skupina prijateljic smo se tako imenovale, potem pa nas je moj mož prekrstil v krokodile...Vse lepše in lepše, še malo, pa bomo srake....Mamamia...
mamamia
Oglas
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.